top of page
291044196_10160029398544280_5568395675622959987_n_edited_edited.jpg

Ålum og omegn 
  - Nyhederne

Har du relevante nyheder, billeder eller "dagens gode historie" så skriv til redaktionen på: aalumbf@gmail.com

Ny hjemmeside

Opdateret: 26. okt. 2023

I foråret 2023 besluttede bestyrelsen, at opdatere rammerne omkring hjemmesiden og forsøge sig med en ny platform. Arbejdet har nu båret frugt.


Den nye hjemmeside er ikke bare samme informationer i nye klæder. Der er nye tilføjelser til intuitive gallerier som vi kan udbygge, en blog at samle alle relevante nyheder på, en eventside som skal være med til at overskueliggøre bestyrelsens arbejde for en aktiv forening.


Hjemmesiden er nu offentliggjort og vil i den næste tid konstant være under "hyper care" så snart der kommer rettelser. Vi har dog behov for, at der meldes ind, hvis du får øje på noget som er i uoverensstemmelse med virkeligheden. Det er vores - fællesskabets - hjemmeside.


For at indsamle og centrere al information er vi også afhængige af, at du giver dit bidrag til at fortælle om Ålum og omegn. Vi ved, at der bor ressourcer, som ligger inde med den rene guld af informationer. Det være sig om de forskellige omegnsbyer, billeder af udviklingen igennem tiden, informationer om små perler eller historier og fortællinger. Skriv endelig til vores redaktion på aalumbf@gmail.com.


Vi håber, at I kommer til at nyde den nye hjemmeside.

8 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sankt Hans 2024

Comments


bottom of page