top of page
291044196_10160029398544280_5568395675622959987_n_edited_edited.jpg

Ålum og omegn 
  - Nyhederne

Har du relevante nyheder, billeder eller "dagens gode historie" så skriv til redaktionen på: aalumbf@gmail.com

Fredagsbaren overgik vores forventninger

For knap en lille uges tid siden afholdte vi fredagsbar med temaet 'Brunt Værtshus'. Efter solid planlægning ned i de mindste detaljer var der sørget for hyggelige omgivelser, en fyldt og velbetjent bar, en biksemad a la Gourmet-Ghita og en playliste med genhør fra 80'ernes brune stuer.


Der var lagt op til en hyggelig eftermiddag og aften - og hvilken aften det blev! Der blev hygget og snakket ved bordene og der blev hældt fadøl i glassene, om end det tog lidt tid fordi øllen drillede lidt. Det betød dog kun, at gæsterne kunne få en snak med bartenderen.


Vi havde sørget for rammerne - men det var JER, der sikrede den fest det blev. Tak for det!


Det var unge som modne der mødtes i vores alles Forsamlingshus og ganske simpelt fejrede, at nu var det weekend.


Der blev spillet yatzy, der blev hamret søm i stubben i haven, og der blev drukket en genstand eller to. Der var simple, men velkendte drinks på menuen - særligt var Rom og Cola et hit denne aften - for fustagen blev tømt. Der blev også udsolgt på fadøllet. Successen bestod dog ikke i salget i baren - det var ikke vores mål. Den bestod i den stemning og det fællesskab som rammerne og netop de besøgene bragte til huset.


For os som arrangerede denne event var det næsten umuligt at få armene ned efter sådan en omgang grin, latter, morskab og selskabelighed. Armene kom dog ned, for der skulle ryddes op da sidste mand var gået - og kl. var 1:30 da vi lukkede af og sagde godnat.


Tak til jer, som tilbød jeres hjælp med i flok at gøre huset helt rent dagen efter, så huset igen stod skarpt som altid. Det var ikke forventet, at så mange tilbød deres hjælp - men det er så værdsat, at vi sammen kan feste - og sammen kan rydde op.


Vi har besluttet, at vi vil køre fredagensbaren med samme tema igen - det blev efterspurgt af mange og det må vi rette os ind efter. Så inden alt for længe offentliggøres en ny dato for fredagsbaren med samme tema.
87 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sankt Hans 2024

コメント


bottom of page