top of page
Fitness Class

Ålum Yoga 
  - fællesskabet i balance

Ålum Yoga er et tilbud fra Ålum og Omegns Beboerforening, som foregår i forsamlingshuset under ledelse af Yogainstruktør Camilla.

Yoga ikke nogen ny opfindelse. Yoga er et 5000 gammelt træningssystem, og stammer oprindeligt fra Indien. 

Et træningssystem til gavn for krop og sind. 

Helt kort beskrevet er yoga nogle fysiske og mentale øvelser, som har til formål at udløse overskud, energi og glæde ved hjælp af, at du er til stede i nuet. Yoga bliver også brugt til at afstresse og kan hjælpe til at øge balancenevnen, koncentrationen og nogle bruger også yoga til at afhjælpe fysiske smerter ved hjælp af udstræk. 

Hvorfor dyrke yoga?

Yoga er godt for krop og sind. Der arbejdes i øvelserne også på smidighed og rigtig mange har glæde af at genvinde deres smidighed. 

Som nybegynder, der kan man ikke bare hoppe ud i alle øvelser - men yoga er noget som kræver tålmodighed og tid. Det er nemt at komme i det rigtige "mode" da du igennem yogatræningen netop "tvinges" til at indstille dig på din koncentrationsevne og din balance.

 

Med de øvelser du gennemgår hos Ålum Yoga sikrer vi en uddannet instruktør, således at alle øvelser bliver gennemgået korrekt, inden du eks. vil gå hjem at bruge dem.  

Instruktøren
 

Yogainstruktøren hedder Camilla

Camilla er fysioterapeut og har selv dyrket yoga i 12 år og er uddannet RYT registreret yogalærer med 250+ timer i 2022. Derudover arbejder Camilla på klinik med holdundervisning og har tidligere undervist yogahold i Egå.

Hvordan tilmelder jeg mig? 

Du tilmelder dig ved at betale for 5 x Yogatræninger. 

Du modtager med dit køb en plan over yogatræningerne. Du kan også læse mere information på facebookgruppen: Ålum Yoga - Her kommer der opdateringer løbende.

Du kan tilmelde dig via vores webshop og betale for dit hold her. 

Intet produkt

bottom of page