top of page
291044196_10160029398544280_5568395675622959987_n_edited_edited.jpg

Ålum og omegn 
  - Nyhederne

Har du relevante nyheder, billeder eller "dagens gode historie" så skriv til redaktionen på: aalumbf@gmail.com

Vores rådhus: 100 x hyggestunder på 100 torsdage i ålum forsamlingshus

I dag d. 12-10-2023 er det gang nummer 100, at Vores Rådhus lukker dørene op i Ålum Forsamlingshus. Rådhuset, som det også kaldes er åbent for alle der bor her på egnen og hver torsdag høres der munter snak og højlydt latter når man åbner hoveddøren.

Rådhuset er Ålum og Omegns Beboerforenings tilbud til hvem der måtte have tid en torsdag formiddag til at drikke en kop kaffe og få sig en snak med hvem man nu kommer til at sidde ved siden af.


Det her fænomenale tilbud startede med en idé for 3-4 år siden. Ålum og omegn mærkede hvordan længslen efter at møde hinanden voksede eftersom Brugsen lukkede. Tankstationen blev nedlagt og andre erhverv forsvandt også. Vi mødtes ikke på samme måde i byen.


Med Vores Rådhus har vi igen et mødested - og det er meget velbesøgt. Hvor mange og vist nok også hvem, er der nøjagtige fortegnelser over, så hvis nogen vil vide hvor de var lige den torsdag, kan det i hvert fald oplyses om man har været i Rådhuset.

Sommer og vinter, solskin eller snedriver - der er ikke noget vejr der holder os væk fra Rådhuset. Det er her vi mødes i et rigtig dejligt fællesskab, alt er til debat eller diskussion og hjælpende hænder deles gavmildt ud når en individuel eller kollektiv udfordring oplyses ved bordene.


Til Rådhuset hører sig kaffe og the, brød og kage - og ej at forglemme den lille skarpe. Og der kan udbryde ekstra jubel, når en ny smagsvariant af Baileys kommer på bordet, som dagens "skarpe".


Sådan et tilbud opstår ikke uden at der er nogen som sætter i gear og får motoren til at spinde. Susanne, som en slags lokal borgerservicemedarbejder er buschaufføren som sætter i gear og de manglende hjælpende hænder er faktisk motoren - for ingen mand eller kvinde kan gøre det alene.


I dag har vi takket for jeres forskellige indsatser - jeres, vores, deres og dine indsatser for, at dette tilbud består. Det består fordi vi vil hinanden og vi vil fællesskabet.

Rigtig mange bidrager til denne fortsatte succes, men én får en blomst for at yde den lille ekstra - og det er Susanne. Ålum og omegns beboerforenings bestyrelse takker for indsatsen med en lille erkendtlighed. Susanne har gjort et flot stykke arbejde med at samle fællesskabet hver torsdag.


Tak til jer, som hjælper Susanne, så hun ikke står med det hele alene. Der bliver så flittigt hjulpet og tilbudt hjælp. For alle i Ålum og omegn er det en fornøjelse at se fællesskabet blive styrket og dyrket.


Vil du også gerne besøge Vores Rådhus? Så kan du altid komme forbi hver torsdag kl. 10:00. Susanne plejer at sikre, at dørene er åbne stort set hele året. Du kan altid holde øje på Facebook om der er åbent, for der bliver flittigt postet herom og der er tit en vittig og kærlig velkomsttekst dagen forinden, altså om onsdagen.
233 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page