top of page
291044196_10160029398544280_5568395675622959987_n_edited_edited.jpg

Ålum og omegn 
  - Nyhederne

Har du relevante nyheder, billeder eller "dagens gode historie" så skriv til redaktionen på: aalumbf@gmail.com

"Brunt værtshus" - Fredagsbar med tema

I vores serie af fredagsbar forsøger beboerforeningen for Ålum og omegn sig med et tema. Vi skal helt ned på jorden inden vi møder weekenden. Bodegaen og værtshuset var et alsidigt sted og der er ikke mange tilbage som der hidtil var i Danmark.


Lars og Ghita forvandler derfor på bedst mulige vis Ålum Forsamlingshus til et "Brunt Værtshus" d. 06-10-23 kl. 17:00.


Der vil være fadøl i hanen, flaskeøl i kassen og et udvalg af de simple drinks fra 80'erne, som hører det "Brune Værtshus" til.


Vores fredagsbarer er blevet et rigtig godt mødested - vi kommer nemlig ned i gear og møder hinanden til en tår af hvad vi nu kan lide - og det er blevet taget rigtig godt i mod.


Nu prøver vi så med et tema og vi vil gøre det så gennemført som muligt med de midler vi har. Vi har faktisk skaffet nogle rigtige ølkrus og glas. Playlisten til stemningsmusikken er klar. Ølbrikkerne - ja de er der også. Er du spillelysten? Så er der både kort og raflebægre.


Til dig som husker synet af tåge og duften af tobak i bodegaens tid, da har vi sikret en særlig plads til jer med god mulighed for at få en snak - men det er altså udenfor.

Hold dig ikke tilbage! Om du er der kort eller længe har ingen betydning.

Kom og sig "god weekend" til dine venner og naboer . - og er du ny på egnen? Så er det en oplagt mulighed for at lære os at kende.

Vi glæder os til at ser jer!76 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page