top of page
291044196_10160029398544280_5568395675622959987_n_edited_edited.jpg

Ålum og omegn 
  - Nyhederne

Har du relevante nyheder, billeder eller "dagens gode historie" så skriv til redaktionen på: aalumbf@gmail.com

BAL 2024: TAGET FLØJ AF FORSAMLINGSHUSET!

Unge, modne og seniorer var d. 27-01-2024 samlet til fest i Ålum forsamlingshus - og det er nok ikke gået helt ubemærket hen. Fantastisk madanretning i hyggelig atmosfære af suverænt dækket borde og en indvielse af den nye flotte og større bar. Artiklen fortsætter...Kl. 18:30 havde 65 festglade og danseparate gæster indfundet sig og fra start var der ingen tvivl om, hvilken fest dette ville blive. I en hyggelig atmosfære med Jazz lounge musik til maden blev der skålet til naboer, venner og bekendte.


Så småt begyndte folk at indefinde sig i baren for at se på menukortet med de flotte og mange drinksmuligheder (også kaldet medikamenter) - for vores bar er et Apothek. Den lokale Apotheker bad venligst kunderne om at læse indlægsedlen inden valget blev foretaget.

Apotheket blev hurtigt fyldt af kunder inden Mercury band havde fået stillet an - for der var øvet på diverse danse "moves". Apothekeren havde heldigvis allieret sig med apothekerassistance - så ganerne var tilfredse og der kunne danses.


Bandet, Mercury Band, begyndte kl. 21.00 og der var tilløb til dansegulvet - og gulvbrædderne vibrerede hele aftenen - et væld af danseglade mennesker. Alder betød intet - der blev budt op til dans hele vejen rundt. Der blev hoppet til "VLTJ", sunget med og basarmen fik også en tur! Mercury Band er bare en succes og vi er så glade for, at netop de sikrede god musik!


Fra Apotheket var det et smukt syn! Sådan en fest er sjældent set magen.


Når Ålum og omegn går til fest - så er det "all in" - der var ingen smalle steder i hverken forberedelserne fra de mange frivillige eller fra gæsterne som blev ved og ved -


For os som havde lagt et stykke arbejde i festen var den bedste valuta, at se den glæde, høre latteren, mærke forsamlingshuset tag flyve af til kendte hits... Armene var for os svære at få ned. Succes er nemlig noget vi skaber sammen.


I gjorde alle - hver og en - frivillig som gæst - forskellen!


Der er kun at sige tak til jer alle - I har alle bakket op om en fest og ikke mindst et ganske særligt fællesskab.


Kunne I tænke jer at møde op til endnu en fest i 2025? Det er op til jer!SKAL VI AFHOLDE BAL I 2025?

  • JA!

  • Nej
133 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sankt Hans 2024

Comments


bottom of page