Brostedet ved Nørreåen i Ålum

Nørreåen danner kommuneskel mellem Randers og Favrskov kommuner og lige i udkanten af Ålum by. Her ligger et stort rekreativt område, Brostedet, med ophalerplads til kano og kajak, borde og bænke, plankestier og fiskepladser, toiletbygning og to sheltere og en bålplads.

Stedet drives af Ålum og Omegns Beboerforening og vedligeholdes af frivillige fra Ålum, Øster- og Vester Velling og Terp, Brobyggerne er gruppens navn.

Brostedet inviterer til at sætte sig med sin madkurv og nyde vandets forløb, at gå en tur ud på plankestien og lade tankerne få ro, at sidde med fødderne i vand og nyde solen varme kinderne, at bruge en hel dag på fiskeri, at tænde bålet og bage pandekager eller tage en overnatning i en af shelterne.

Shelterne kan bookes på udinaturen.dk ”shelters ved Brostedet nær Ålum”, men man kan også tage chancen og bare komme. Læs mere her: https://udinaturen.dk/shelter/107452

Brostedet er bygget i 2020 og drives og vedligeholdes udelukkende af frivillige for frivillige midler, så støt os gerne med et bidrag. MobilePay 757528